Nepreferovaná znění
- masné konzervy
- masné výrobky drobné
- masné výrobky pečené
- masné výrobky tepelně neopracované
- masné výrobky trvanlivé
- masné výrobky uzené
- masné výrobky vařené
Nadřazené heslo
Příbuzná hesla
Podřazená hesla
-
Sustainable meat production and processing (2019)
-
České masné výrobky (2006)
/ Šedivý, Václav
-
Identification of protein components and DNA in meat products and feedstuffs by ELISA and PCR : comparison of both methods : thesis (2004)
/ Renčová, Eva
-
Některé faktory ovlivňující obsah biogenních aminů ve fermentovaných masných výrobcích : dizertační práce (2004)
/ Pechová, Pavla
-
Využití metod molekulární biologie při druhové identifikaci živočišné tkáně : disertační práce (2003)
/ Krkoška, Leoš
-
Kvalitativní a kvantitativní aspekty histologického vyšetřování masných výrobků : habilitační práce (2003)
/ Tremlová, Bohuslava
-
Technologie potravin I (2002)
/ Kadlec, Pavel
-
Využití histologického vyšetření masných výrobků při výkonu veterinárního hygienického dozoru : disertační práce (1999)
/ Tremlová, Bohuslava
-
Technologie masa II (1994)
/ Pipek, Petr
-
Encyclopédie chimique. (1888)
/ Müntz, Achille
-
Notice sur la fabrication des biscuits animalises au moyen de la viande de boucherie (1850)
/ Arcet, Jean Pierre Joseph d'
-
Notice sur la fabrication des biscuits animalisés, au moyen de la viande de boucherie (1830)
/ Arcet, Jean Pierre Joseph d'